Kom og besøg os!

Vi udlejer vores nyrenoverede kælderlejlighed til lystfiskeentusiaster og andre godtfolk, som har lyst til at komme og besøge smukke British Columbia. Vi bor godt 10 minutter i bil fra Chilliwack-Vedder River. Derudover bor vi inde for en times kørsel af mange andre floder, som gør fiskeriet her i området varieret og spændende. Af disse floder kan nævnes Harrison River, Chehalis River, Stave River og Skagit River – alle som byder på fantastisk fiskeri for enhver smag.

Så hvis du har lyst til at bo midt i smørhullet, bør du overveje at leje vores kælderlejlighed! Ud over det praktiske og bekvemme ved at bo tæt på floderne, vil min mand og jeg selvfølgeligt også være behjælpelige med opdaterede fiskerapporter og tips og tricks til at fiske området mest effektivt.

Lejligheden er netop sat i stand. Den består af 2 soveværelser – det ene med en dobbelt-seng og det andet med 2 enkelt senge (plus en futon-madras, i tilfælde af at man ikke har lyst til at ligge og flette tær med sin fiskepartner). Derudover er der et køkken/stue/alrum med kabel-tv, gratis WiFi og netflix. Der er også et badeværelse samt en vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden har egen indgang og er alt i alt meget privat. Derudover har vi også en dejlig have, som man kan hænge ud i efter en lang fisketur. Der er masser af plads til parkering på vores grund – selv for campere og RVs.

Vi lejer den ud til maks 4 personer ad gangen – 99 dollars per nat for 2 personer, og 25 dollars ekstra per person derefter. Ved længere udlejning giver vi rabat. Prisen er uden skatter og afgifter.

Vi lejer den ud gennem www.airbnb.com, og al betaling vil blive klaret igennem den hjemmeside. Det har vi valgt at gøre, for at beskytte os selv og vores gæster. For at leje den skal I derfor gå ind på vores airbnb-sideVi håber, I har lyst til at komme og besøge os!

airbnb_1

airbnb_2

airbnb_3

airbnb_4

airbnb_5

 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.